Examensarbete

Vill du skriva ett examensarbete som gör skillnad? Vi söker drivna och engagerade studenter som vill hjälpa oss göra skillnad genom utredning och analys. Hos oss kan dina studier få ett verkligt sammanhang.

Ditt examensarbete gör skillnad!

Vi är intresserade av dina tankar och idéer till samarbete. Att samarbeta med en kommun gör inte bara ditt examensarbete bättre, du får även ett värdefullt kontaktnät inom kommunen som du kan nyttja när det är dags att söka jobb.

Har du en idé som du vill förverkliga tillsammans med oss? Använd nedan formulär så kontaktar vi dig inom kort.

Rebecca skrev sin kandidatuppsats hos oss - läs om hennes upplevelse att vara på Samhällsbyggnadskontoret.

Intresseanmälan

Så här behandlar vi dina personuppgifter

Södertälje kommun samlar in nedan information (dina uppgifter) från dig för att via e-post kunna undersöka interna möjligheter att bidra till ditt examensarbete. För detta behöver vi ditt samtycke.

  • Det är kommunstyrelsen, Södertälje kommun, 151 89 Södertälje som är ansvarig för hur dina uppgifter behandlas.
  • Vi delar inte dina personuppgifter med tredje part med undantag för underleverantör och kommunens dataskyddsombud.

Genom att kryssa i rutan godkänner du att dina uppgifter används på ovannämnt sätt och för meddelat syfte. Bekräftelse och besked skickas alltid till den angivna mejladressen. När vi undersökt möjligheten för dig att skriva examensarbete här och meddelat dig om utfallet tas dina personuppgifter bort. Genom att kryssa i rutan samtycker du också till att dina personuppgifter behandlas på sätt som följer av Personuppgiftslagen, PuL fram till den 25 maj 2018 och därefter i enlighet med Dataskyddsförordningenx (EU 2016/679).