2017

Bygg, tyck, tävla och umgås!

2017-10-04

Området norr om turingelunden kommer i framtiden att vara en del av stadskärnan. På fredag kan du se idéförslag på hur det kan se ut, gå en liten vandring i området, vara med på en Instagramtävling och grilla korv med oss. På plats i Turingelunden finns 170 pallar - hjälp oss bygga något kul med dem!

Tid: fredagen den 6 oktober kl 11.00 - 16.00 
Plats: Turingelunden

Kom och titta på idéförslagen för Norra stadskärnan! Berätta för oss hur platserna norr om Turingegatan används idag. Hur vill du använda dem i framtiden? Vi träffas under bron, bygger saker och pratar om Norra stadskärnan. Gå en liten vandring i området och grilla korv med oss. På plats i Turingelunden finns 170 pallar - med hjälp av dem kan du ge oss idéer för hur platsen kan användas på olika sätt. Kom och bygg något kul med dem!

Instagramtävling

På fredag startar även vår Instagramtävling kring Norra stadskärnan. Inför utvecklingen av området vill vi ha med dina uppfattningar och idéer. Ta en bild vid varje kamera på kartan och beskriv något du gillar eller vill utveckla med platsen. Använd hashtaggarna #sodertalje och #norrastadskarnan. Då är du med i utlottning av biobiljetter. Alla får vara med. Vi ser fram emot att se era bilder! 

Tävlingen pågår till kl 08.00 måndagen den 9 oktober 2017.