2017

Chefer till socialdirektörens ledningsgrupp

2017-02-23

Som ett led i vårt förändringsarbete söker vi nu tre chefer till socialdirektörens ledningsgrupp. I Södertälje möter du engagerade och modiga kollegor som drivs av att göra skillnad varje dag. Vår utvecklingsvilja är stor bland chefer och medarbetare när vi vidareutvecklar vår kärnverksamhet. Som chef i ledningsgruppen kommer du driva viktigt strategiskt arbete ledningsarbete inom ett av tre ansvarsområden.

Chef: äldreomsorg och funktionshindrade
I den här rollen får du driva det taktiska arbetet och leda verksamhetsområdets chefer mot främjande verksamhetsutveckling och hög kvalitet. Du sitter med i socialdirektörens ledningsgrupp och leder din egen grupp som består av 4-5 resultatområdeschefer. Du kommer även att samverka med den andra funktionschefen.

Chef: individ- och familjeomsorg 
I rollen som chef för individ- och familjeomsorgen leder du resultatområdets kvalitetsutveckling. Du sitter med i socialdirektörens ledningsgrupp och leder din egen grupp som består av 4-5 resultatområdeschefer. I din roll så kommer du även att samverka med den andra funktionschefen.

Chef: kompetensförsörjning och stödfunktioner
I den här rollen får du möjlighet att tillsammans med medarbetarna vidareutveckla kontorets stöd och specialistkompetenser. Du driver ett strategiskt arbete med kompetensutveckling och har verksamhets-, personal-, och ekonomiansvar för enhetens 10 medarbetare.

Vi erbjuder dig:
Oavsett vilken tjänst som intresserar dig så kommer du ha förmånen att jobba i vårt fantastiskt vackra stadshus. Stadshuset i Södertälje är en nybyggd glasbyggnad med mycket ljusinsläpp och öppen planlösning. Här har du nära till Södertälje centrum, pendeltåg, bussar och en fantastisk utsikt över kanalen och staden. Du kommer arbeta efter årsarbetstid vilket innebär att du själv styr över din egen arbetstid och du har möjlighet att växla in semesterersättningen till fem extra semesterdagar.