Södertäljefestivalen, 25-27 augusti

Södertälje fylls av underhållning och aktiviteter för stora och små. Mat, tivoli och shopping. Några av artisterna: Nano Omar, Felicia V (fredag); Benjamin Ingrosso, Arja Sajonmaa (lördag); Mojje, FO&O (söndag) – Fritt festivalområde!

Snart är det dags för Södertäljes egen festival. Fredag den 25 augusti startar stadsfestivalen och festligheterna pågår till söndag. Allt sker i ett fritt festivalområde, inget inträde!

 

Som vanligt bjuds det på massor av underhållning och bland årets artister finner du flera stora namn. Information om tider, scener för framträdanden – och fler artister – finner du framöver på: www.södertäljefestivalen.se .

  • Fredag: Nano Omar, Felicia V, En unik trio (Staffan Hellstrand, Stiko Per Larsson & The Moniker), Klara Anden och Six Feet deeper
  • Lördag: Benjamin Ingrosso, Arja Sajonmaa, Karin Westerberg och The Soul Company
  • Söndag: Mojje och FO&O

Hela Södertälje centrum används som festivalområde och det blir drakbåtsrace och tivoli. Och var vore en festival utan mat …

Smaka på Södertälje!

Södertälje är unikt på många sätt men främst för sin fantastiska kulturella bredd. I år önskar Södertäljefestivalen att lyfta den lokala och mångfaldiga matkulturen. Därför har festivalen bjudit in alla Södertäljes restauranger samt närodlade gårdar till att delta i festivalen.

Kommunens tält

Södertälje kommun har ett tält i närheten av Olof Palmes plats. Där visar vi bland annat upp vad vi gör, och planerar att göra, för att utveckla Södertälje Centrum. Här kan du träffa tjänstemän och politiker. I tältet finns aktiviteter för barnen och du finner även en scen där du kan lyssna på spännande föreläsningar. Mer information kommer framöver.   

Om Södertäljefestivalen

Södertäljfestivalen arrangeras av Södertälje centrumförening och Södertälje kommun.