Äldreomsorgen deltar på Äldredagen - vi vill träffa dig!

Idag, torsdag den 4 oktober, står vi redo att träffa dig som vill veta mer om varför Södertälje - platsen där världarna möts -  är kommunen att bli äldre i! Varmt välkommen till stadshuset. Vi finns på plats från klockan 10 till klockan 15.

Bild Destination Södertälje, Äldredagen.

Bild från Destination Södertälje, fotograf Pontus Orre.

Vi är nyfikna på dina frågor rörande att bli äldre i Södertälje och vill veta mer om dina tankar och funderingar kring vår service, våra tjänster och vår fantastiska kommun. Vilka möten är du intresserad av? Hur ser du att vi tillsammans kan göra Södertälje än mer fantastisk? Vad har du för idéer rörande gränsöverskridande samverkan och våra gemensamma möjligheter att genomföra dem?

Dessutom kan du få smakprov på en ljuvlig jordgubbsdessert, prova på (skön men ansträngande) sittgympa och lära dig mer om hur våra processer vid ansökan om sötd och hjälp fungerar Du har också möjlighet att lära dig mer om hur en Ipad fungerar och får veta mer om hur kommunen tänker rörande utveckling av välfärdsteknik inom äldreomsorgen. På plats finns också våra anhörigkonsulenter och uppsökare redo att svara på dina frågor.

Vi ser fram emot att träffa dig!