2018

Mötesplats för unga vuxna med psykisk ohälsa öppnar

2018-02-07

Vi startar en mötesplats för dig som är i kontakt med oss på unga vuxna inom socialpsykiatriska enheten inom Södertälje kommun. Hit kan du komma för att träffa andra vuxna, hitta vänner, ta en fika eller bara för att komma hemifrån ett tag. Vi träffas en gång i veckan och du väljer själv när du vill komma till oss.

I grunden finns ett program, till exempel kommer vi att bjuda in personer från andra myndigheter som du kan komma i kontakt med, men du kommer själv kunna vara med och påverka vilka aktiviteter vi ska göra. I lokalen finns till exempel ett kök där vi kan laga mat tillsammans och en träningslokal som står dig fritt att nyttja. Du kommer också kunna få stöd med att fylla i blanketter, söka information och skriva ut dokument. Kanske behöver du ringa det där "jobbiga" samtalet - lugnt, vi finns här som stöd och lotsar dig igenom det.

Kort sagt - mötesplatsen är öppen för dig och tillsammans gör vi den till vad vi vill att den ska vara.

Tid och plats

Torsdagar mellan klockan 14.00 och 16.30.

Kvarnbergagatan 10A, plan 4.

För exakt startdatum samt program, hör med din kontaktperson hos oss - din samordnare, socialsekreterare eller arbetskonsulent.

Kontakt och frågor

Om du vill veta mer om gruppen är du välkommen att ringa till oss på telefonnummer 08-523 069 49. Du kan självklart även fråga din kontaktperson hos oss.

Vi ser fram emot att träffa dig!