Ny i Maj - Linda Hansen

I maj anställdes 67 nya månadsanställda i Södertälje kommun. En av dem är Linda Hansen. Linda har arbetar som barnskötare på Södertälje kommuns nya förskola i Viksberg.

Hej Linda och välkommen till Södertälje kommun! Berätta kort om dig själv, vem är du? Linda Hansen är en av Södertälje kommuns nya medarbetare

Mitt namn är Linda Hansen och jag är i mina bästa år, fyllersnart 40 vilket innebär fler semesterdagar, Jippie!. Jag är en glad, spontan och  sprallig tjej som är nyfiken på det mesta som serveras.

Jag har tidigare varit anställd i Södertälje kommun, men fick ett infall att söka mig till Stockholm under några månader, men längtade hem tillbaka till organisationen och Södertälje kommun.Min favoritmat måste vara klassikern spagetti och köttfärssås, inte mycket som slår en god pasta!

Vad fick dig att söka ditt nya jobb?

Då jag vet att Brunnsäng/Grusåsen är en bra och fungerande organisation, så visste jag vad jag kom till, och ville vara delaktig att få vara med och starta en ny förskola här ute i Viksberg.

 

Ser du fram emot något särskilt i ditt nya jobb?

Jag ser fram emot att arbeta nära  skogen och naturen som är vår granne på den fantastiska förskolan här ute i Viksberg. Det är en fröjd att gå till jobbet varje morgon och få träffaalla fantastiska barn och kollegor.

 

Har du någon oväntad kunskap eller talang?

Hmmm, min oväntade kunskap/talang måste vara att få barn och pedagoger att skratta och må bra! Ett gott skratt förlänger livet, och här skrattar vi ofta!