Slöjdtema på Södertäljebyrån

Under vecka 9 flyttar slöjden in på Södertäljebyrån. Mellan måndag och torsdag får alla som vill möjligheten att pröva på att slöjda.

Under vecka 9 flyttar slöjden in på Södertäljebyrån. Mellan måndag och torsdag får alla som vill möjligheten att pröva på att slöjda.


Kultur- och fritidskontorets chef Staffan Jonsson inviger slöjdveckan måndagen den 29 februari klockan 13.00.

Under veckan ges bland annat möjlighet att prova på tovning, luffarslöjd och syslöjd. De alster som produceras under veckan kommer sedan att ingå i en utställning i Södertäljebyråns regi. Utställningen sätts upp fredag den 4 mars och finns tillgänglig i Södertäljebyråns lokaler under vecka 10.

– Det ska bli en väldigt rolig vecka. Vi hoppas givetvis på att många kommer hit och utnyttjar sin kreativitet. Temadagarnas syfte är att skapa möten mellan människor från olika delar av samhället, med olika bakgrund och erfarenheter, säger Linda Färggren koordinator på Södertäljebyrån.

När: måndag den 29 februari– fredag den 4 mars, kl 13.00-17.00
Plats: Södertäljebyrån, Saltsjögatan 1

Fler temaveckor är planerade under året, bland annat kommer temaveckan Studera i Södertälje att äga rum under april månad och en fotoutställning med Södertäljebilder kommer att visas upp under våren.Mer information:
Linda Färggren, koordinator på Södertäljebyrån, 08-523 069 31, linda.farggren@sodertalje.se
Angelica Vallgren, PR- och pressansvarig, 08-523 066 03, angelica.vallgren@sodertalje.se