Välkommen till yrkesutbildningsmässa den 29 november

Är du nyfiken och intresserad av att söka en yrkesutbildning? Vill du veta mer om ett specifikt yrke och vägen dit? Då har du möjlighet att träffa representanter från vuxenutbildningen och få reda på mer om yrkesutbildningar inom vård och omsorg, barn och fritid, lager och logistik, industri, service och handel samt bygg.

– Mässan kommer att bli en väldigt bra mötesplats för nyfikna blivande elever då det ges tillfälle att träffa flera viktiga aktörer på en och samma plats. Arbetsgivare, studievägledare, arbetsförmedling och flera externa kursanordnare kommer att finnas på plats för att svara på frågor, säger Achilles French, rektor på vuxenutbildningen i Södertälje.

Södertälje kommun har under året utökat antalet utbildningsplatser.

Det möjliggör att flertalet elever som söker en utbildningsplats ges mycket goda chanser till att börja studera redan under våren 2019. Utbildning är fortfarande den främsta vägen till ett långt yrkesliv, så jag vill verkligen passa på att hälsa alla som är i ett skede att söka en utbildning varmt välkomna till oss, säger Achilles French.

 

Datum: 29 november, kl.1418
Plats: Södertälje vuxenutbildning, entréhallarna samt matsal, Västergatan 2, 151 44 Södertälje.

Läs mer om vuxenutbildningen i Södertälje.