Nu är vi igång med företagsbesöken med vår politiskastyrgrupp

Syftet med besöken är att träffa lokala företagare och få en bild av deras nutida och framtida utmaningar. Hur uppfattar företagen kontakten/dialogen med kommunen och vad kan vi göra för att bli ännu bättre.

Första företagsbesöket denna vecka för den nya politiska styrgruppen ägde rum hos Per Arne Blomberg VD för Gabs Rostfria AB i Järna.

Gabs Rostfria startades av G A Blomberg 1947 och har sedan dess drivits som familjeföretag. Rostfritt och gångjärn var en del av affärsidén redan från början. I dag sker tillverkningen med modern utrustning i ändamålsenliga lokaler belägna mellan Södertälje och Järna.

Andra politikerbesöket Pedalens Trafikskola.

Pedalens Trafikskola utbildar hundratals körkortsaspiranter varje år i olika behörigheter. Enda körskolan i Södertälje där man kan ta MC kort.

Tredje politikerbesöket Quality Hotel Park.

Sedan 1988 välkomnar det 4 stjärniga hotellet sina besökare i traditionell inredd stil.Eftersom det är beläget i hjärtat av Södertälje City ser man extra fram emot att få sin uteservering på plats lagom till sommaren.

De har haft väldigt bra bemötande från berörda i kommunen när de ansökt om bygg- och alkoholtillstånd.

Med på besöket var Tage Gripenstam (C), Lars-Göran Jonsson (RP), Maria Carapi och Katarina Forsgårdh från Näringslivsenheten.