2019

Årets vinnare på Södertäljegalan 2019

2019-11-08

Under Södertäljegalan 2019 utnämndes Årets förening, intiativ och ledare. Dessa priser går till föreningar och aktörer som på sitt sätt bidragit till ett bättre Södertälje. Stort grattis till alla vinnare!

forening.png

Årets förening 2019

Föreningen har en mängd olika kompetenser och fokusområden som kompletterar varandra. Det är en unik förening som består av tre olika jourer: Kvinnojouren Annfrid, Juventas ungdomsjour och Brottsofferjouren Södertälje. De vill aktivt visa att alla vinner på ett samhälle fritt från våld och att alla behövs i arbetet för att uppnå det.

Södertäljejourerna

 

ledare.pngÅrets ledare 2019

Med ett otroligt engagemang bemöter han alla utifrån deras egna förutsättningar – alla kan vara med i glädjen och lärandet inom scoutrörelsen.

Han hjälper även andra föreningar och kommunala verksamheter och levererar alltid mer än förväntat. Han är en profil inom Södertäljes friluftsliv som genom sitt frivilligarbete har byggt många broar. 

Hans Öhlén

 

intiaitv.png

Årets initiativ 2019

Vinnaren av årets initiativ har som projektledare och sann entusiast framgångsrikt skapat gemenskap runt viktiga lokala frågor. Bondens marknad har kommit för att stanna.

Alice Machin, Bondens marknad