2018

Missa inte Informationsbladet februari

2018-01-24

Helgen den 27-28 januari delas februariutgåvan ut. Men det går redan nu att läsa den digitalt.

I det här numret tipsar vi bland annat om roliga saker att göra under sportlovet, politikerhörnor på biblioteken, familjedag vid Tveta Friluftsgård och spännande aktiviteter som sker under Södertälje Science week.

Ett blad som bytt namn

Tio gånger om året delas Informationsbladet ut till alla invånare i Södertälje kommun. Syftet är att ge viktig information om kommunala verksamheter, och tipsa om spännande och intressanta aktiviteter som sker i kommunen.

Södertälje kommun har skickat ut Informationsbladet, i sin nuvarande form, sedan 2012. Under åren 2006 – 2012, gavs det ut under namnet: Ditt Södertälje.

Informationsbladet går även att läsa digitalt, som en PDF. Du kan även hämta ditt exemplar av bladet på flera olika platser i kommunen. Till exempel på biblioteken, hos kontaktcenter i Stadshuset, Torekällberget och Södertäljebyrån.

Förändring från januari 2018 – annonser i flera kanaler

Från och med i år förändrar vi annonseringen för Informationsbladet. Vi har tidigare haft en helsidesannons i LT på fredagen, helgen innan bladet delas ut. I annonsen har vi haft med information om utvalda aktiviteter och viss kommunal information. Annonsen har varit som ett stort kalendarium.

Nu breddas perspektivet för annonseringen. Vi ersätter den stora helsidesannonsen i LT med två mindre annonser; en i LT och en i SP. Det blir även digital bannerannons i LT varje månad. Genom att annonsera i flera kanaler (SP, LT papperstidning och LT digitalt) hoppas vi nå ut med information till fler invånare.

Du hittar alla utgåvor av informationsbladet på kommunens webbplats: sodertalje.se/infobladet