Antikrundan till Södertälje

Den 28 augusti kommer Antikrundan till Södertäljemässan för att titta på och värdera Södertäljebornas dyrgripar. Södertälje är en av sex kommuner som får besök av ett av Sveriges mest populära livsstilsprogram.

Den 28 augusti kommer Antikrundan till Södertäljemässan för att titta på och värdera Södertäljebornas dyrgripar. Södertälje är en av 6 kommuner som får besök av ett av Sveriges mest populära livsstilsprogram. 

– Det känns väldigt roligt att SVT väljer att besöka Södertälje. Antikrundan är ett folkligt och populärt program som kommer att visa upp en bredare bild av Södertälje, säger Angelica Vallgren, pressansvarig Södertälje kommun.

Den första säsongen av Antikrundan spelades in redan 1988. Sedan dess har cirka tio program sänts årligen och programmet fortsätter att vara väldigt populärt. Och nu är det alltså dags för Södertälje att ta emot de prominenta gästerna.

– Södertälje är en internationell stad, så jag är övertygad om att vi kommer att få se en hel del spännande objekt, både svenska och från utlandet, säger Angelica Vallgren.

För mer information om Antikrundan i Södertälje se: www.sodertalje.se/antikrundan

Mer information:
Angelica Vallgren, Pressansvarig Södertälje kommun, 08-523 066 03, angelica.vallgren@sodertalje.se