En hejdundrande fest för kulturen

Den 8 november bjuder vi in till kulturfest på Luna kulturhus. I programmet finns något för alla! Eller vad sägs om författarsamtal, opera, blues, orientalisk dans, sagoyoga, tv-spel, körer, ståupp-poesi och mycket, mycket mer.


Den 8 november bjuder vi in till kulturfest på Luna kulturhus. I programmet finns något för alla! Eller vad sägs om författarsamtal, opera, blues, orientalisk dans, sagoyoga, tv-spel, körer, ståupp-poesi och mycket, mycket mer.

– Det känns fantastiskt roligt att kunna presentera ett program med sådan bredd. Här finns verkligen något för alla! Själv ser jag särskilt fram emot Månskensorkestern, författarsamtalet med Majgull Axelsson och live-poesin med Revolution Poetry, säger bibliotekschef Catharina Fogelström

Med start klockan 11.00 pågår aktiviteter på en rad olika ställen i Luna kulturhus hela gallerian under dagen och kvällen. På Kulturtorget möter du till exempel lokala konstnärer, musiker och författare. Du har också möjlighet att köpa signerad konst, böcker, keramik och foton med mera.

Kulturfesten avslutas med ett fackeltåg till Hasiors hästar där gycklargruppen Brightside upppträder.

Medarrangörer är ABF, Folkuniversitetet och Föreningsarkivet i Södertälje och Nykvarn. I samband med Kulturfesten har flera restauranger och affärer förlängt sina öppettider så att du kan handla och äta långt in på kvällen.  

Tid: lördag 8 november 2014

Plats: Luna kulturhus, Lunagallerian, Södertälje


Läs programmet här

Bildtext: Darya och Månskensorkestern spelar på kulturfesten i Södertälje.

Foto: Jonas Jörneberg