Radio Stockholm sänder live från Torekällberget på midsommarafton

På midsommarafton, 19 juni, klockan 9–12 kommer programledarna Anders Olsson och Pär Fontander från Radio Stockholm att vara på plats på Torekällberget och sända live. Musik blandas med olika inslag och intervjuer.

På midsommarafton, 19 juni, klockan 9-12 kommer programledarna Anders Olsson och Pär Fontander från Radio Stockholm att vara på plats på Torekällberget och sända live. Musik blandas med olika inslag och intervjuer.

- Vi tänkte att det var dags att ge sig utanför Stockholm. Södertälje kan slå sig för bröstet! Midsommar på Torekällberget är ett välkänt begrepp, så vi valde att vara här, säger Anders Olsson, programledare Radio Stockholms midsommar.

- Vi försöker utveckla våra samlande arrangemang och ceremonier, som nationaldagen och midsommarfirandet och vill att Torekällberget ska vara den naturliga mötesplatsen för alla i Södertälje. Södertälje behöver sina mötesplatser och Torekällberget är uppskattat av alla, och kanske framför allt barnfamiljerna. Att Radio Stockholm valt att sända från oss på midsommar hjälper till att sätta fokus på Berget och lockar förhoppningsvis ännu fler Södertäljebor att sluta upp på midsommar, säger Staffan Jonsson, kultur- och fritidschef i Södertälje kommun.

Plats: Torekällberget i Södertälje

Tid: Fredagen den 19 juni 10-17. Radio Stockholm sänder live 9-12. Stången reses klockan 15. Mer om dagens innehåll finns på www.sodertalje.se

Pris: 40 kr vuxna och gratis för alla under 18 år.

Mer information:
Susanna Lovén, projektledare, 08-550 238 16