Södertälje på mingelparty

Södertälje turistbyrå tillsammans med Tom Tits Experiment, Torekällbergets Friluftmuseum, Södertäljmässan, The Beach, Scandic Skogshöjd och Scandic Södertälje, Quality Hotel Park samt Södertälje Centrumförening, representerar Södertälje på Travel World – höstens stora mingelparty för turistbranschen.

Södertälje turistbyrå tillsammans med Tom Tits Experiment, Torekällbergets Friluftmuseum, Södertäljmässan, The Beach, Scandic Skogshöjd och Scandic Södertälje samt Södertälje Centrumförening, representerar Södertälje på Travel World – höstens stora mingelparty för turistbranschen.

Den 3 oktober äger Travel World rum i Stockholm. Det är för 15:e gången man arrangerar mässan där leverantörer från rese- och mötesbranschen samlas och minglar.  Men det är första gången Södertälje deltar med en samlad trupp från stadens näringsliv och turistbransch.

– Vårt deltagande på Travel World är ett led i det arbete som påbörjats med en palett av representanter från attraktions- och turistverksamheten i Södertälje. Ett arbete som syftar till att visa upp Södertälje som ett bra alternativ att besöka, säger Aljoša Lagumdžija turistbyråansvarig i Södertälje.

 

Mer information: Angelica Vallgren, PR- och Pressansvarig, 08-523 066 03, angelica.vallgren@sodertalje.se
Aljoša Lagumdžija, Turistbyråansvarig, 08-523 069 19, aljosa.lagumdzija@sodertalje.se