Arkiv pressmeddelanden

Södertälje på mingelparty

2012-10-02

Södertälje turistbyrå tillsammans med Tom Tits Experiment, Torekällbergets Friluftmuseum, Södertäljmässan, The Beach, Scandic Skogshöjd och Scandic Södertälje, Quality Hotel Park samt Södertälje Centrumförening, representerar Södertälje på Travel World – höstens stora mingelparty för turistbranschen.

Södertälje turistbyrå tillsammans med Tom Tits Experiment, Torekällbergets Friluftmuseum, Södertäljmässan, The Beach, Scandic Skogshöjd och Scandic Södertälje samt Södertälje Centrumförening, representerar Södertälje på Travel World – höstens stora mingelparty för turistbranschen.

Den 3 oktober äger Travel World rum i Stockholm. Det är för 15:e gången man arrangerar mässan där leverantörer från rese- och mötesbranschen samlas och minglar.  Men det är första gången Södertälje deltar med en samlad trupp från stadens näringsliv och turistbransch.

– Vårt deltagande på Travel World är ett led i det arbete som påbörjats med en palett av representanter från attraktions- och turistverksamheten i Södertälje. Ett arbete som syftar till att visa upp Södertälje som ett bra alternativ att besöka, säger Aljoša Lagumdžija turistbyråansvarig i Södertälje.

 

Mer information: Angelica Vallgren, PR- och Pressansvarig, 08-523 066 03, angelica.vallgren@sodertalje.se
Aljoša Lagumdžija, Turistbyråansvarig, 08-523 069 19, aljosa.lagumdzija@sodertalje.se