2017

2017-07-13 Årets Vårt Södertälje är här

Årets Vårt Södertälje har skickats ut till nyinflyttade hushåll i Södertälje. Är du Södertäljebo sedan länge kan du läsa Vårt Södertälje digitalt eller hämta ett eget exemplar på kommunens verksamheter.

2017-07-05 Öppettider under sommaren 2017

Här ser du vilka öppettider som gäller under sommaren för biblioteken, Södertäljebyrån, ungdomsmottagningen och kontaktcenter i Stadshuset.

2017-07-05 Del av Nyköpingsvägen stängs av för asfaltering

Mellan den 17 och 21 juli ska vi asfaltera del av Nyköpingsvägen. Det är sträckan mellan Genetaleden och Stålhamravägen som kommer att vara helt stängd. Det rör sig om cirka 600 meter.

2017-06-30 Informationsbladet juli-augusti

Håll utkik i brevlådan under helgen - då delas kommunens informationsblad ut till alla Södertäljebor. Vi tipsar bland annat om musikevenemang, konstutställningar, utflyktsmål och sommarlovsaktiviteter. Trevlig läsning!

2017-06-19 Den nationella överenskommelsens tips

Södertälje kommun arbetar för att utveckla en förbättrad samverkan med idéburen sektor. Den 14 juni hölls ett möte för politiker och tjänstemän i Södertälje stadshus. Hanna Kroksson från Den nationella överenskommelsen delade med sig av erfarenheter.

2017-06-13 Södertälje kommun i Almedalen: Välfärden – brottslighetens nya bankomat

Stora summor av offentliga medel försvinner varje år på grund av kriminalitet i välfärden. Det bidrar till att medborgarnas tillit till samhällssystemen, till den offentliga förvaltningen och medborgare emellan minskar. Tisdagen den 4 juli kl. 13.00 arrangerar Södertälje kommun ett seminarium i Almedalen kring hur kriminalitet i välfärden kan upptäckas och förhindras.

2017-06-02 Grand Central är invigt!

Den 1 juni invigde Boel Godner, kommunstyrelsens ordförande, och Fredrik Hemborg, vd för Bonava, det första nybyggda bostadshuset på länge i centrum. Invigningen av Grand Central firades med tal, konserter och aktiviteter för barn på Stora torget. Se film.

2017-04-28 Informationsbladet maj

Håll utkik i brevlådan under helgen - då delas kommunens informationsblad ut till alla Södertäljebor. Vi tipsar bland annat om konstutställningar, musikevenemang, föreläsningar, utomhusaktiviteter och årets nationaldagsfirande. Trevlig läsning!

2017-04-27 Jan Eliasson medverkar i Södertäljes nationaldagsfirande

Årets talare vid Södertäljes nationaldagsfirande är Jan Eliasson, tidigare vice generalsekreterare i FN och svensk utrikesminister.