Minnen av Marenplan och Slussholmen

Marenplan har varit och kommer fortsätta att vara en plats för Södertäljeborna. Snart kommer ny historia att skapas här för kommande generationer. I väntan på den vill vi återuppliva gamla minnen.

Har du också svängt dina lurviga på nattklubben på kullen på Slussholmen? Har du gått hit med barnen, eller barnbarnen, och tittat på när båtarna slussat? Eller träffade du kanske ditt livs kärlek på Marenplan?

Nu eftersöker vi just DINA minnen från Marenplan, Slussholmen och Slussenområdet. Vad har platsen betytt för dig? Vilka minnen och roliga anekdoter kan du berätta om? Har du bilder du kan dela med dig av?

Området runt Maren står just nu inför en stor förvandling med ett nytt hotell och ännu mysigare mötesplatser på Slussholmen och Marenplan.

Gör så här

Skriv ner din berättelse, lång eller kort spelar ingen roll. Skicka gärna bilder om du har.

Genom att du skickar in din text/bilder ger du samtidigt ditt samtycke till att vi kan använda din berättelse och bilder i kommunens kanaler i samband med kommunikation om byggnationen på Marenplan. Du har rätt att ta tillbaka ditt samtycke när som helst.  Det är helt okej att vara anonym.

Vill du läsa mer om hur Södertälje kommun behandlar personuppgifter, kan du göra det här.

Minnen Maren och Slussholmen

Stort tack för ditt bidrag!