Boka lokal och anläggning

Boka lokal och anläggning

Vill du träna i någon av kommunens idrottshallar, har du behov att ha en lokal där din förening kan ha styrelsemöte? Här hittar du information om lokaluthyrning för fritidsändamål som kommunen hyr ut.

Om du vill ansöka om en tid

Bokningsförfrågningar kan du göra dygnet runt via vår lokalbokning på webben. Där kan du söka på de objekt du är intresserad av och göra en bokningsförfrågan som handläggarna behandlar och återkommer med svar till dig. Handläggningstiden för en förfrågan är 2 arbetsdagar.

Lokalbokning på webben:

https://sodertalje.fri-go.se/bokning

När du har fått en tid i en lokal är det saker du bör ta del av expand_less expand_more

När du hyr lokal eller anläggning hos kommunen har du som hyresgäst skyldighet att ta del av kommunens hyresregler och ordningsföreskrifter. Reglerna finner du i dokumentet "Taxor och avgifter". Har du frågor om reglerna kontakta förening och anläggningsenheten.

Om du hyr klassrum eller någon annan lokal för övernattning ställs det vissa krav på dig som arrangör. Du måste bla meddela Södertörns brandförsvarsförbund om detta. All information och blanketter hittar du på brandförsvarets hemsida (se länk här brevid).

Utlämning och inlämning av nycklar expand_less expand_more

Utlämning och inlämning av nycklar sker enbart efter avtalad tid och hämtas vid receptionen i stadshuset på Nyköpingsvägen 26. Kontakta bokningshandläggarna i god tid före du behöver ha nyckeln och kom överens med dem om när du kan hämta nyckeln. Du når dem på telefon 08-523 066 00

  • Ej återlämnad nyckel debiteras med 1 500:- i avgift.
  • För passerkort och brickor tas en avgift av 50:-/st ut på faktura.
Taxor och avgifter expand_less expand_more

Taxor och avgifter för bokning av idrottsanläggningar och lokaler beslutas av kultur- och fritidsnämnden. De framgår i kapitel 7.

Taxor och avgifter 2024 för kultur- och fritidsverksamheter

Söka arrangemang expand_less expand_more

Vill du söka ett arrangemang i våra anläggningar/lokaler?

Då använder du blanketten "Arrangemangsansökan" som finns här brevid). Ansökan för arrangemang för kommande år är öppen 15 November-15 December (mailas till boka@sodertalje.se).

Arrangemangs ansökningar som ej inkommit i tid bokas i mån av plats. Avbokning av tider för arrangemang ska göras senast 14 dagar innan arrangemangets start annars utgår full taxa. För frågor om arrangemangsansökan kontakta bokningshandläggarna. Här nedan på sidan under rubriken blanketter kan du klicka upp blanketten.

 

Övriga frågor expand_less expand_more

Frågor om bokningar, avbokningar och anläggningarna svaras av bokningshandläggarna via telefon på 08-523 066 00,

mån + ons-fre 08:30 – 11:30

tisdagar stängt

Öppettider för bokningsservice

Mån + ons-fre kl. 08.30-11.30

Tisdagar stängt