Scenkonst och skolbio

Varje termin får barn och unga i förskolor och grundskolor i Södertälje kommun ta del av olika scenkonst - och skolbioprogram. Det kan vara film, musik, teater- och dansföreställningar. Scenkonst & skolbio tillhör Södertälje Stadsscen och är en del av Södertälje kommuns verksamhet Kultur i förskolan och skolan. 

Aktuellt pogramutbudet finns upplagd under MENY. Där finns alla program presenterade i fyra olika åldersindelningar. Under Program för förskolan finns förskolans alla program. Under de tre menyerna Program för F-åk 9 finns alla program för respektive årskurs. Skolbioutbudet finns även samlat under Skolbio för F-åk 9.

Bokning av scenkonstprogram och skolbio sker under en begränsad tid via ett formulär på denna hemsida, se Boka program här.

Bokningen för hösten 2024 är öppen 6 maj - 25 augusti.

 

Om Scenkonst & skolbio

Om programutbudet hösten 2024 expand_less expand_more

I menyn finns alla program presenterade i fyra olika åldersindelningar.

Under menyerna Program för förskolan finns förskolans alla program.

Under de tre menyerna Program för F-åk 9 finns alla program för respektive årskurs.

Hela skolbioutbudet finns även samlat under menyn Skolbio för F-åk 9.

 

Vilka kan boka program? expand_less expand_more

Kultur- och fritidskontoret (KOF) och Utbildningskontoret (UK) erbjuder programmen kostnadsfritt för förskolor och skolor i Södertälje. Scenkonstprogram och skolbio kan även bokas av friförskolor och friskolor inom Södertälje kommun. 

 

Hur bokas programmen? expand_less expand_more

Gå till menyn Boka program här. Där finns viktig information om hur ni bokar och vad som händer efter att webbokningen är stängd.

På sidan Boka program här går ni vidare till undermenyn BOKA HÄR - bokningsformulär.

På den sidan finns en länk BOKA HÄR som går direkt till bokningsformuläret. Länken är endast synlig och tillgänglig under bokningsperioden.

Bokningen för hösten 2024 är öppen 6 maj - 25 augusti.

 

Kulturombud på förskolor och skolor expand_less expand_more

I verksamheten Scenkonst & skolbio finns det av förskolor och skolor utsedda kulturombud på respektive förskola och skola.

Läs mer under menyn Om kulturombud.