Kanotskola

Kanotföreningen Kanotisterna erbjuder en spännande kanotskola för alla som är nyfikna på att lära sig att paddla kajak.

Kanotisterna i Södertälje erbjuder en spännande kanotskola för alla barn och ungdomar i åldrarna 12-15 år som är sugna på att lära sig paddla kajak. Kanotskolan går igenom alla delar i hur man paddlar kajak och tar sig fram på vattnet. Inga förkunskaper krävs. Det kommer att vara mycket lek i vatten och på land för att skapa en gemenskap. Dagarna kommer att innehålla bland annat paddlingspass, utflykter, drakbåtsäventyr och mycket mer.
Kanotskolan leds av kanotklubbens ungdomsledare. Utrustning såsom flytväst, paddlar och kanoter erbjuds på plats. Deltagarna behöver ha med sig badkläder och ombyte varje dag. Krav på vattenvana för deltagarnas säkerhet. Vid aktiviteter ute på vattnet kommer det finnas följebåt. Det finns 24 st platser (12 platser/vecka), man väljer en av veckorna. Det kommer att serveras lunch och mellanmål varje dag.

VAR: Tveta friluftsområde, kanothuset

FÖR VEM: 12-15 år

NÄR:

  • Vecka 27 Måndag – fredag. 1 juli – 5 juli. Klockan 10.00 – 16.00.
  • Vecka 28 Måndag – fredag. 8 juli – 12 juli. Klockan 10.00 – 16.00.

SISTA ANMÄLNINGSDATUM: 10 juni

ANMÄLAN TILL:

  • Aktiviteten är nu fullsatt. 

KONTAKTPERSON: 
Ellen Larsson
kanotskolan2019@gmail.com 

ÖVRIGT: 
Vi bjuder på lunch och mellanmål. Vid anmälan anmäls eventuella allergener. Barnen behöver ha med sig badkläder, ombyte, vattenflaska, handduk och oömmakläder varje dag.