När ni vill synas och växa

Det finns många sätt för din förening att synas i Södertälje. Här lyfter vi fram några av dem, men vi tar också gärna emot tips om du vill dela med dig av något som är intressant för andra föreningar i Södertälje än din. Mejla oss på föreningsservice!

Evenemangskalendern expand_less expand_more

Gör ni massor av roliga saker i din förening och vill bjuda in andra att delta? När du vill berätta om evenemang som din förening har vänder du dig till Evenemangskalendern

Medborgardagen expand_less expand_more

En lördag i oktober varje år ordnar kommunen en medborgardag då vi lyfter fram allting som händer i Södertälje. Då vill vi gärna att föreningarna i kommunen är med och presenterar sin verksamhet.

På medborgardagen har vi ofta ett tema som vi särskilt vill lyfta fram. Föreningar som kan hjälpa till med det får ofta extra utrymme. Du och din förening får gärna lämna förslag till framtida teman för medborgardagen. Mejla oss på föreningsservice! 

Vi skickar i god tid ut ett mejl med en inbjudan till medborgardagen, till alla föreningar i vårt föreningsregister. 

Föredrag expand_less expand_more

Vi ordnar då och då föredrag som kan vara till glädje för föreningar. Det kan till exempel handla om sådant som ledarskap, att samla in pengar, sitta i styrelsen eller skaffa sponsorer. Inbjudan till föredragen skickar vi per mejl till alla föreningar som är med i vårt föreningsregister.

Har du önskemål om vad du skulle vilja veta mer om? Eller vill du dela med dig av föreningskunskaper som du har? Mejla oss på föreningsservice! 

  • personFöreningsstöd Frågor om lotterier, föreningsbidrag och föreningsstöd.
  • mailforening@sodertalje.se