Öppen förskola

Alla barn under sex år som inte går i förskola är välkomna till den öppna förskolan. Här deltar barnen tillsammans med en förälder eller annan vuxen i den pedagogiska verksamheten. Det kostar inget att besöka verksamheten.

Till oss kan du komma för att leka, samtala, pyssla, läsa böcker eller bara vara tillsammans. Det kostar ingenting att komma till oss, det behövs ingen föranmälan och du och ditt barn kommer och går som det passar er. 

Du kan värma medhavd mat och det finns kaffe och smörgås att köpa.

Vi har sångsamling varje dag. Det finns möjlighet att måla och pyssla, eller bygga och leka. Minst en gång i månaden tar vi oss ut på utflykt.

Här kan du också få stöd och råd gällande ditt barn och ditt föräldraskap, information om resurser som samhället kan erbjuda barn och barnfamiljer samt vart du kan vända dig för att få hjälp. Läs mer om vad vi kan erbjuda dig och din familj på Geneta familjecentrals hemsida. Där kan du också hitta öppettider samt avvikande öppettider och när vi gör utflykter och annan information om oss. 


Sommar på öppna förskolan/Geneta familjecentral

Under juni, juli och augusti kommer vi att fortsätta ha öppna förskolan utomhus. Detta beror på att vi vill bidra till minskad smittspridning av det coronaviruset Covid-19. Vi kommer att leka, sjunga och dansa i lekparken vid Capio vårdcentral, bakom kyrkan (st:Maria, Armeniska kyrkan) i Geneta centrum. 

Vi kommer under sommaren ha olika temadagar såsom musikmåndag och experimenttisdag.

Läs mer på geneta familjecentrals hemsida för öppettider och aktiviteter. 

 

Bild på Öppna förskolan

Öppna förskolan

Telefon: 08-523 020 25 Adress: Prästgårdsvägen 4, Geneta Centrum