Öppen förskola

Alla barn under sex år som inte går i förskola är välkomna till den öppna förskolan. Här deltar barnen tillsammans med en förälder eller annan vuxen i den pedagogiska verksamheten. Det kostar inget att besöka verksamheten.

Till oss kan du komma för att leka, samtala, pyssla, läsa böcker eller bara vara tillsammans. Det kostar ingenting att komma till oss, det behövs ingen föranmälan och du och ditt barn kommer och går som det passar er.

Vi har sångsamling varje dag. Det finns möjlighet att måla och pyssla, eller bygga och leka. Minst en gång i månaden tar vi oss ut på utflykt.

Här kan du också få stöd och råd gällande ditt barn och ditt föräldraskap, information om resurser som samhället kan erbjuda barn och barnfamiljer samt vart du kan vända dig för att få hjälp. Läs mer om vad vi kan erbjuda dig och din familj på Geneta familjecentrals hemsida. Där kan du också hitta öppettider samt avvikande öppettider och när vi gör utflykter och annan information om oss. 


nya öppettider på öppna förskolan/Geneta familjecentral

på grund av rådande omständigheter kring spridningen av Corona-viruset kommer vi att flytta öppna förskolan i Geneta utomhus. nya schema och platser kommer ni att få informationen om på Geneta familjecentralens hemsida. Ändringen vi gör för att vi vill bidra till minskad smittspridning av det Covid-19.  

Läs mer på geneta familjecentrals hemsida för öppettider och aktiviteter. 

 

Bild på Öppna förskolan

Öppna förskolan

Telefon: 08-523 020 25 Adress: Prästgårdsvägen 4, Geneta Centrum