Stadshusrestaurangen
Matsedel vecka 40
I dagens lunch ingår sallad, smör och bröd samt vatten
Måndag
Gulärtsfalafel, het tomatsås, vitlöksyoghurt, stekt kornbulgur
Fiskgryta, fänkål, spenat, saffran, grädde
Frukostkorv, senapsås, rostad broccoli, kokt potatis
Tisdag
Blomkål och broccoligratäng, Grana Padano
Panerad fisk, kall skagensås, kokt potatis
Pasta med skinkås, purjolök, smörstekta ärtor
Onsdag
Blomkål och rotfruktscurry, havreris
Ost och rotfruktsbakad fisk, créme fraiche, potatismos
Pytt i Panna, stekt ägg, inlagda rödbetor, saltgurka
Torsdag
Kornotto, svamp, Grana Padano, rostade frön
Pocherad fisk, spenatsås, kokt ägg, dillslungad potatis
Pulledpork paj, chiliaioli, rödkålssallad
Fredag
Champinjoncrepes, grönsallad
Havets Wallenbergare, skirat smör, gröna ärtor, potatismos
Nattbakad fläskkarré, BBQ-sås, cole slaw rostad potatis
Veckans sallad
Nötpastrami och krämig potatissallad,
picklad rödlök, rädisa, spenat
Dagens soppa
kökets val
Våra menyer baseras på Södertälje kommuns måltidskoncept Diet for a Green Planet (www.dietforagreenplanet.se). Vår mat är tillagad av 54 % ekologiska livsmedel (2024)
99 % av kaffe/te och 83 % av bananer som serveras i hela kommunkoncernen är rättvisemärkta (2024).
Öppettider
Måndag till torsdag klockan 07.30-15.30 (lunch 10.30-13.30).
Fredag klockan 07.30-15 (lunch 10.30-13.00).
Dag före röd dag öppet till klockan 14.00.
Öppet 1 timme innan alla stadsscenens förställningar samt i pausen om föreställningen har paus. Ej öppet vid bio utanför ordinarie öppettider.
- personKontaktcenter
-
homeNyköpingsvägen 26
151 89 Södertälje - phone08-523 010 00
- mailkontaktcenter@sodertalje.se