Södertäljeappen

Annonsvy för Södertäljeappen med rosa bakgrund.

Här kan du hålla dig uppdaterad om allt som händer i ditt närområde, få viktig information från Södertälje kommun och använda digitala tjänster som gör ditt liv enklare.

Appen lanseras av Södertälje kommun och är ett led i kommunens arbete med med ökad service och tillgänglighet gentemot Södertäljeborna, och andra som har nytta av informationen. Appens syfte är att samla relevant information på en plats. Ladda ner Södertäljeappen där appar finns.

Innehållet och funktionerna i Södertäljeappen ska fortsätta att utvecklas och växa, nytt innehåll läggas till eftersom.

Appen innehåller nyheter och information från kommun, föreningar och organisationer, evenemangskalender, smart city-information (öppna data) med mera. Personalisera innehåll utifrån relevans, geografiska områden och intressen samt välj om du vill få push-notiser.

Vad saknar du i appen?

Välkommen med dina förslag! Vi vill göra appen ännu bättre. Och med ett innehåll som många vill ta del av! Skicka in dina förslag via mejladressen här: info@sodertalje.se. Märk rubriken med Södertäljeappen förslag.

Marknadsför din förening

Nu har du möjlighet att marknadsföra din förening genom att knyta föreningens facebooksida till Södertäljeappen. För att appen ska kunna spegla föreningens information på facebook krävs det att föreningen har en öppen facebooksida och inte en facebookgrupp.

Läs mer på sidan Marknadsför din förening

 

Om Södertäljeappen

Det här innehåller appen

Nyheter från kommunens webbplats sodertalje.se

Evenemang och aktiviteter i kommunen

Information från sociala medier

Smart digital information (öppna data), exempelvis lediga laddstolpar eller parkeringsplatser vid Sorbon, felanmälan, badtemperaturer i Södertälje etc.

Möjlighet att göra felanmälan och chatta med kommunens chatbot Kommun-Kim

Information från föreningar och organisationer i Södertälje

Användare kan personalisera innehåll utifrån relevans, geografiska områden och intressen, användare kan välja att få push-notiser

Krisinformation (kan gå ut vid behov)

Personuppgifter - GDPR

Södertäljeappen lagrar inte personlig information om dig. Vi följer GDPR och säkerställer att din data förblir din privata data.