Södertäljeappen

Annonsvy ladda ner Södertäljeappen - rosa

Här kan du hålla dig uppdaterad om allt som händer i ditt närområde, få viktig information från Södertälje kommun och använda digitala tjänster som gör ditt liv enklare.

Appen lanseras av Södertälje kommun och är ett led i kommunens arbete med digitalisering, att öka tillgängligheten gentemot invånarna, och andra som har nytta av informationen. Appens syfte är att samla relevant information på ett tillgängligt sätt – på en plats. Ladda ner Södertäljeappen där appar finns.

Innehållet och funktionerna i Södertäljeappen som nu lanseras ska fortsätta att utvecklas och växa, nytt innehåll kommer att läggas till allt eftersom. Här är kommunen öppen för tankar och idéer från appens användare. Förhoppningen är bland annat att fler föreningar och organisationer ska ansluta sig, via appen sprids det innehåll som föreningarna har på sina sociala medier. Appen kan även fungera som en bra plattform för medborgardialoger.

Vad vill du kunna göra i appen?

Välkommen med dina förslag! Vi vill göra appen ännu bättre. Och med ett innehåll som många vill ta del av! Skicka in dina förslag via mejladressen här: info@sodertalje.se. Märk rubriken med Södertäljeappen förslag.

Marknadsför din förening

Nu har du möjlighet att marknadsföra din förening genom att knyta föreningens facebooksida till Södertäljeappen. För att appen ska kunna spegla föreningens information på facebook krävs det att föreningen har en öppen facebooksida och inte en facebookgrupp.

Läs mer på sidan Marknadsför din förening

Om Södertäljeappen

Det här innehåller appen

Nyheter från kommunens webbplats sodertalje.se

Evenemang och aktiviteter i kommunen

Information från sociala medier

smart digital information (öppna data), exempelvis lediga laddstolpar eller parkeringsplatser vid Sorbon, felanmälan, badtemperaturer i Södertälje etc.

möjlighet att göra felanmälan och chatta med kommunens chatbot Kommun-Kim

Information från föreningar och organisationer i Södertälje

Användare kan personalisera innehåll utifrån relevans, geografiska områden och intressen, användare kan välja att få push-notiser

Krisinformation (kan gå ut vid behov)

Coronainformation

Utveckling av appen

Södertäljeappen utvecklas hela tiden. Appen ska göra det enklare för dig som medborgare att utföra tjänster och ta del av information, utifrån dina personliga inställningar. Hjälp oss med inforamtion och önskemål om vad du vill att appen ska innehålla. 

 

Personuppgifter - GDPR

Södertäljeappen lagrar inte personlig information om dig. Vi följer GDPR och säkerställer att din data förblir din privata data.