Södertäljeappen

Annonsvy för Södertäljeappen med rosa bakgrund.

I Södertäljeappen kan du ta del av evenemangskalender, nyheter och information från Södertälje kommun, föreningar och organisationer i Södertälje. Du kan även se trafikflöden, snöröjning, aktuella badtemperaturer och när det är broöppning Mälarbron. Personalisera innehållet utifrån relevans, geografiska områden och intressen samt välj om du vill ta del av push-notiser.

Södertäljeappen lanserades av Södertälje kommun år 2022 och är ett led i kommunens arbete med med att öka service och tillgänglighet mot dig som bor, arbetar eller besöker Södertälje. Appens syfte är att samla relevant information på en plats. Ladda ner appen där appar finns.

Innehållet och funktionerna i Södertäljeappen ska fortsätta att utvecklas och växa och nytt innehåll läggs till eftersom.

Vad saknar du i appen?

Välkommen att skicka in dina förslag! Vi vill göra appen ännu bättre. Och med ett innehåll som många vill ta del av! Skicka in dina förslag via mejladressen här: info@sodertalje.se. Märk rubriken med Södertäljeappen förslag.

Marknadsför din förening

Nu har du möjlighet att marknadsföra din förening genom att knyta föreningens facebooksida till Södertäljeappen. För att appen ska kunna spegla föreningens information på facebook krävs det att föreningen har en öppen facebooksida och inte en facebookgrupp.

Läs mer på sidan Marknadsför din förening

 

Om Södertäljeappen

Det här innehåller appen

Nyheter från kommunens webbplats sodertalje.se

Evenemang och aktiviteter i kommunen

Information från sociala medier (Facebook)

Smart digital information (öppna data), exempelvis lediga laddstolpar eller parkeringsplatser vid Sorbon, broöppning, trafikinformation, felanmälan, badtemperaturer i Södertälje och mycket mer.

Möjlighet att göra felanmälan via Infracontrol

Information från föreningar och organisationer i Södertälje

Användare kan personalisera innehåll utifrån relevans, geografiska områden och intressen, användare kan välja att få push-notiser

Krisinformation (som push-nyheter vid behov)

 

Personuppgifter - GDPR

Södertäljeappen lagrar inte personlig information om dig. Vi följer GDPR och säkerställer att din data förblir din privata data.