Anmäl att ni vill vara med på Medborgardagen senast 22 mars

Medborgardagen genomförs den 25 maj för att ge Södertäljebor möjlighet att under trevliga former få inblick i vad kommunen gör och hur den fungerar. I år blir det aktiviteter både inne i Stadshuset och i Stadsparken - underhållning, medborgardialoger, förtidsröstning  för EU-valet, föreläsningar, information, prova-på-aktiviteter, guidade vandringar och mycket mer. Vi hoppas att ni också vill vara en del av Medborgardagen.

Tack alla som var med på informationsmötet den 5 mars! Det var väldigt inspirerande, lärorikt och trevligt, enligt Malena Wellander som är projektledare för Medborgardagen. Många bra frågeställningar lyftes som hon tog med sig och ska återkomma med svar på – bl a om det går bra att ta betalt för aktiviteter, ha en insamlingsbössa eller sälja mat. Hon tog även med sig önskemål om att kunna synas på fler platser än enbart utställarplatsen, påminnelse om att ha med tillgänglighetsperspektivet i planeringen av dagen och att vi framöver ska bjuda in till ett möte med alla som ska vara med på Medborgardagen.

Medborgardagen är den 25 maj, kl 12-16. Ni som vill delta anmäler er via det här formuläret senast den 22 mars. Där kommer vi be om en kort beskrivning av det ni vill göra, vad ni behöver av arrangörerna för att kunna göra det, tider och kontaktuppgifter och om ni helst vill vara utomhus eller inomhus.  

ANMÄL ER HÄR!