Kommunen tar hjälp av barn och unga för att namnge nya aktivitetshuset i Ronna

Arkitektbild på hus med träd i bakgrunden

Bygget av ett nytt aktivitetshus i Ronna är igång. Aktivitetshuset, som beräknas stå klart i april 2024, blir en kreativ mötesplats för barn och unga i Södertälje. Nu ska huset namnges och uppdraget går till barn och unga i kommunen.

Den nya mötesplatsen är ett efterlängtat hus på 1 100 kvadratmeter. De barn och unga som ska använda lokalerna har själva kommit med idéer och haft önskemål redan från början. Grundtanken är att det ska bli en plats för trygghet och utveckling. Och att det ska vara kul och kreativt, så klart!

Nu behöver aktivitetshuset ett namn och därför tar vi hjälp av barn och unga i Södertälje. Är du upp till 18 år och har ett riktigt bra namnförslag? Var med och tävla om ett presentkort à 2000 kronor. 

Så här tävlar du:

Mejla ditt bidrag till nymotesplats@sodertalje.se och märk mejlet med ”Namntävling”. Glöm inte att ange namn, telefonnummer, e-postadress och din ålder. 

Du kan också lämna in ditt bidrag på Södertälje kommuns stadshus, i kontaktcenter. Även här behöver du lämna namn, telefonnummer, e-postadress och ålder.

Vi vill ha ditt bidrag senast 6 oktober 2023. Det vinnande bidraget presenteras på kommunens Instagram och på sodertalje.se 

Tävlingen är öppen för barn och unga upp till 18 år. Det vinnande bidraget utses av en jury bestående av ungdomar och fritidsledare i Södertälje kommun. Vinnaren belönas med ett presentkort à 2000 kr (Södertäljekortet). Fri prövningsrätt förbehålles. Södertälje kommun följer behandlingen av personuppgifter enligt dataskyddslagstiftningen. Vid frågor, kontakta dataskyddsombud@sodertalje.se

Mer om aktivitetshuset i Ronna

Nyfiken på själva byggprojektet? Eller om tankarna bakom den nya mötesplatsen? Läs mer här: 

Telge Fastigheter – pågående projekt

Södertälje växer – aktivitetshus i Ronna

Kontakt

dunstan.avilahjelte@sodertalje.se