Sommarläger på Gotland

Följ med Ung fritid till Gotland i sommar! Nu finns chans för dig som är mellan 13 och 17 år och bosatt i Södertälje kommun att följa med på en oförglömlig och rolig resa! Anmäl dig senast 31 maj.

Är du mellan 13 och 17 år och vill åka på kostnadsfritt läger till Gotland? Eller känner du någon som vill åka med? Strosa runt på Visbys gator, besök den fantastiska stranden, åk runt på ön och besök också några av Gotlands fritidsgårdar. Du kommer att skapa nya relationer med både ungdomar från Södertälje och även ungdomar från Gotland!

 

När? Den 1-5 juli

Vem arrangerar: Lägret arrangeras av Ung fritid i Södertälje.

Pris: Att åka på lägret är kostnadsfritt.

Vem kan åka? Du som är mellan 13-17 år och bosatt i Södertälje kommun.

Anmälan: Senast den 31 maj. Antalet platser är begränsade så vill och kan du följa med: anmäl dig så snart du kan! Det är dock inte först till kvarn som gäller - alla som anmäler sig i utsatt tid har en chans att få en plats på lägret.

Anmälningsregler: Anmälan behöver göras av målsman. Maila  din anmälan till Henrik Kimsjö på Ung fritid i Södertälje. Mailadress: henrik.kimsjo@sodertalje.se 

För fler frågor om lägret: Kontakta Henrik Kimsjö på telefonnummer: 0766-483030 eller Natalin Hanna på telefonnummer: 0766-480320.