Grundskolor

Grundskolor

Här hittar du alla grundskolor som finns i Södertälje.

Vill du jämföra olika skolor? Besök då Skolverkets webbplats Välja skola

Innovitaskolan

Lilla Parkskolan
Lilla Parkskolan

Lilla Parkskolan är fristående F-9-skola med profil på språk och matematik

Lina grundskola

Lina grundskola är en F-9-skola med cirka 360 elever där lärandet står i centrum.

Mariaskolan

Mariaskolan är en waldorfskola och vi lägger stor vikt vid ett helhetsperspektiv. Teoretiska, praktiska och konstnärliga ämnen integreras för att hela människan skall ha möjlighet att vara aktiv i inlärningsprocessen.

Mölnboskolan

Mölnboskolan är en F-6-skola cirka två mil söder om Södertälje.

Nyckelskolan

Grunden i vårt sätt att se på barns utveckling utgår ifrån Maria Montessoris teorier.

Oxbacksenheten

Oxbacksenheten är en kommunal grundskola med cirka 780 nyfikna och vetgiriga elever i förskoleklass upp till årskurs 9. Enheten är uppdelad i två skolor, där årskurs F-3 har sina lokaler i en av kommunens äldsta skolor, Oxbacksskolan, och årskurs 4-9 finns i Mariekällskolan.

Pershagenskolan

Pershagenskolan är en attraktiv skola som ligger i ett naturskönt område nära både skog och hav. Vi är en F-9 skola med strax över 500 elever och ca 60 st skickliga medarbetare.

Ronnaskolan

Vi är en skola rik på kultur och traditioner som vi värnar om.  Ronnaskolan är en tvåparallellig F–9-skola med ca 680 elever inklusive anpassad grundskola och särskild undervisningsgrupp.

Rosenborgsenheten

Rosenborgsenheten är en F-9 skola med ett elevantal på cirka 870 elever. Enheten består av två skolor under ledning av samma rektor. Våra skolor ligger i området Rosenlund, centralt i Södertälje.