Grundskolor

Här hittar du alla grundskolor som finns i Södertälje.

Vill du jämföra olika skolor? Besök då Skolverkets webbplats Välja skola

Blombackaskolan

KOMMUNAL Blombackaskolan är en F-9-skola som ligger centralt med gångavstånd till centralstationen och alldeles intill Torekällberget.

Brunnsängsskolan

KOMMUNAL Brunnsängskolan är en F-9-skola som ligger i stadsdelen Brunnsäng i Södertälje. Brunnsängskolan är idag en två- respektive treparallellig skola.

Eneskolan

KOMMUNAL Eneskolan är en F–9-skola i Järna med cirka 510 elever.

Fornbackaskolan

KOMMUNAL Fornbackaskolan är en tvåparallellig F-6-skola med cirka 340 elever och 90 personal. Vi är en grundskola och en anpassad grundskola, som även innefattar en avdelning för elever med rörelsehinder.

Hovsjöskolan

KOMMUNAL Hovsjöskolan är en modern F-9-skola med ungefär 510 elever och drygt 70 personal. Hovsjöskolan har en naturskön omgivning med skog, stigar och badsjö inom nära gångavstånd.

Hölöskolan

KOMMUNAL Hölöskolan är en F – 9 skola strax söder om Södertälje. Skolan har cirka 430 elever inskrivna och dessa är relativt jämnt fördelade över de olika enheterna, låg-, mellan- och högstadiet. Skolan är tvåparallellig från förskoleklass till årskurs 9. Hölö är ett litet samhälle och skolan är mitt i dess hjärta med skogen och närliggande villor som granne.

Igelsta grundskola

KOMMUNAL Igelsta grundskola är en F-9-skola som ligger vackert beläget vid Igelstaviken i Östertälje. Skolan är omringad av vacker omgivning och har nära till kommunikationer.

Internationella engelska skolan

FRISKOLA Internationella engelska skolan är en friskola i stadsdelen Brunnsäng i Södertälje

Järna friskola

FRISKOLA Järna friskola startade sin verksamhet i augusti 1999. Skolan är sedan flera år fullt utbyggd, från förskoleklass till år 9. Vi är en skola med ca 260 elever och vårt arbete inspireras av Maria Montessoris tankar om barns lärande och deras utveckling.

Järna grundskola

KOMMUNAL Järna grundskola är nu två skolor: Eneskolan och Tavestaskolan.