Aktuellt från Europa Direkt Södertälje

Investeringsseminarium och Mångfaldsdag

2017-10-23

Under torsdagen den 19 oktober gavs tillfälle för små och medelstora företag att få information om investeringsmöjligheter. I panelen fanns representanter från Almi, Swedbank, EU-kommissionen och Europeiska investeringsbanken.

Seminariet började med lunch och registering. Däefter fick deltagarna fick information om Investeringsplanen andra möjligheter till investreingar för små och medelstora företag samt andra typer av stöd som finns tillgängliga (rådgivning ect.). Seminariet genomfördes i anslutning till årets Mångfaldsdag och deltagarna vid lunchen hade möjlighet at stanna kvar under eftermiddagen, som annars är riktad mot Scania, Astra Zeneca, Södertälje sjukhus, Södertälje kommun och Astra Zeneca.

Är du intresserad av att delta i våra evenemang? Anmäl dig till vår utskickslista så får du vårt nyhetsbrev och inbjudningar till kommande seminarium och föreläsningar. 

 

Prenumerera på nyhetsbrev och inbjudningar
Du måste vara inloggad för att skicka formuläret. Om du är inloggad och ändå inte kan skicka det, se till att "Do not track" inte är aktiverat i din webbläsares inställningar.